Ook Hoorn heeft politie

This is our Public Board
Post Reply
Shadow=SIT=
Posts: 3270
Joined: 21 Jan 2003 18:07
Contact:

Ook Hoorn heeft politie

Post by Shadow=SIT= » 24 May 2008 12:05

Politie nekt met brommercontrole bijna examens

De politie in Hoorn heeft woensdagochtend voor commotie gezorgd met een uitgebreide brommercontrole. De agenten waren namelijk vergeten dat veel jongeren op weg waren naar het examen. Na klachten van jongeren en de scholen besloot de politie de controle op te schorten.

De agenten hadden de 'fuik' neergezet op de Blauwe Berg langs het Keern, pal bij de kruising met de Provincialeweg. Er werd gekeken naar rijgedrag (snelheid, rood licht) en de technische staat van de tweewielers. Juist tijdens de ochtendspits waren veel scholieren op weg naar de gebouwen van de scholengemeenschappen Tabor en Atlas, bijvoorbeeld aan het Dampten. Daar begonnen klokslag negen uur de examens.

Bart Wagemaker (17) uit Twisk moest een half uur wachten voordat zijn brommer werd gecontroleerd. ,,Ik haalde het nog net. Maar dan wel vol in de stress, ook door de bekeuring. Het zal wel, zo'n controle, maar nu even niet!''

*H@PPY HOOKER*
Posts: 1695
Joined: 23 Jan 2003 17:48

Post by *H@PPY HOOKER* » 24 May 2008 12:45

DAT IS NIET IETS TYPISCH HOORNS... DAT IS TYPISCH NEDERLANDS. GEWOON 110 SCHEUREN MET JE SCOOTER EN ER MEE WEGKOMEN OMDAT JE EXAMEN HEBT. EN ALS JE DAN TEGEN EEN OUD VROUWTJE MET D'R ROLLATOR AAN RIJD DIE HARTSIKKE DOOD BLIJFT LIGGEN, GEWOON ER MEE WEG KOMEN WANT JE HEBT EXAMEN.

KUTLAND.

*H@PPY HOOKER*
Posts: 1695
Joined: 23 Jan 2003 17:48

Post by *H@PPY HOOKER* » 24 May 2008 12:48

IK VIND DIT VEEL ERGER EIGENLIJK. KAN OOK ALLEEN MAAR IN NL...

Halal vliegen met KLM

Stap in de wereld van Ahmed Stuyvesant! Onze voormalige nationaaltrots Koninklijke Luchtvaart Maatschappij heeft er een imagoprobleempje bij. Zo is meneer Lex van Drooge (keurig lid van de Amsterdamse CDA-Junta) onlangs tijdens een tripje Istanboel - Schiphol verzocht om elders in de KLM-luchtbus plaats te nemen, omdat zijn moslimbuurvrouw het maar HARAM vond om naast zo'n ongelovige mannelijke piemelreu in het vliegtuig te zitten. En omdat elk nadeel ook zijn voordeel heb, kreeg meneer Van Drooge van de KLM-stewardess een veeeel betere stoel aangeboden.
Last edited by *H@PPY HOOKER* on 24 May 2008 12:49, edited 2 times in total.

Post Reply